Integrer bæredygtighed i strategien

TILBAGE TIL ARTIKLER

Bæredygtighed er en holistisk tilgang til udvikling indenfor miljømæssige, sociale og ledelsesmæssige faktorer – også kendt som ESG, som alle kan bidrage til, og som langt de fleste også gør i et eller andet omfang.

At arbejde målrettet med bæredygtighed er også lig med at sætte ambitiøse og langsigtede mål, og det er en fordel at integrere dette i den overordnede strategi, så hele virksomheden er en del af ligningen.

Og det betyder også, at vi som virksomheder, og dermed som ledere og medarbejdere, også skal evne at omstille os i takt med udviklingen – en forandringsproces eller bæredygtig transformation om man vil.

Meget er under forandring, og spørger du mig, så er der kun en vej fremad og retningen hedder bæredygtig vækst – der er heldigvis mange veje dertil J

Og vi må ikke overse, at der ligger muligheder i at udvikle sin forretning ved at arbejde omkring ESG og også de 17 verdensmål – også selvom mange andre udfordringer melder sig på banen, for kravet om bæredygtighed forsvinder ikke – det er kommet for at blive, så hvorfor ikke udnytte de muligheder der også er heri?

Så lad os være ambitiøse og finde vejen til bæredygtig vækst sammen.